A person awarded a medal of honor shall, upon written application of that person, be issued, without charge, one duplicate medal of honor with ribbons and appurtenances. Such duplicate medal of honor shall be marked, in such manner as the Secretary of the Navy may determine, as a duplicate or for display purposes only.
Title 10
10
10 U.S.C. § 8306.Chapter 837
§ 8306
Medal of honor: duplicate medal
Title 10
1 min read
Need the full chapter outline? Open Chapter 837 to browse every section without loading the entire chapter explorer on this page.