Except as expressly authorized by law, public buildings in the District of Columbia (other than the Capitol Building and the White House), and the approaches to those public buildings, shall not be used or occupied in connection with ceremonies for the inauguration of the President or other public functions.
Title 40
40
40 U.S.C. § 8108.Chapter 81
§ 8108
Use of public buildings for public ceremonies
Title 40
1 min read
Subchapter: GENERAL
Need the full chapter outline? Open Chapter 81 to browse every section without loading the entire chapter explorer on this page.